Ich celoročná dostupnosť robí z paradajok jeden z najobľúbenejších druhov zeleniny. Spôsobov jej konzumácie je neúrekom, svoje miesto si nájdu v studenej i teplej kuchyni. No viete, v akej forme sú...
Paradajky sú doslova vitamínovou bombou a zásobárňou dôležitého antioxidantu menom lykopén. Ten chráni telo pred viacerými typmi rakoviny a znižuje riziko srdcových ochorení. Ak vám a deťom doposiaľ...
Slaný koláč kiš (quiche) má korene vo francúzskej kuchyni, no vďaka lahodnej chuti a rozmanitým kombináciám si nachádza obľubu na celom svete. Vďaka nášmu receptu si určite nájde pevné miesto aj vo...
Vneste si do každodenného varenia štipku prímorskej exotiky. Dnes sme si pre vás pripravili cestoviny tagliatelle so sušenými paradajkami a krevetami. Tento recept je výborným tipom aj pre...
O paradajkách sa hovorí, že sú to jablká z raja – sú plné letného slnka, výborne chutia, obsahujú mnoho potrebných vitamínov, stopových prvkov a antioxidantov. Navyše: ani po tepelnej úprave...