Nájsť v nápojových lístkoch gastronomických zariadení u nás na Slovensku cesnakový čaj, je takmer nemožné. A pritom v niektorých kútoch sveta ide o vychýrenú pochúťku.
Konečne je tu jar a s ním prichádza aj tento zázrak z prírody. Nám sa odvedčilo vyzdvihnúť syna zo škôlky s pár kamarátmi a šup do lesa s košíkom. Vyskúšajte to aj vy, deti sú vonku, spolu a ešte...
Slaný koláč kiš (quiche) má korene vo francúzskej kuchyni, no vďaka lahodnej chuti a rozmanitým kombináciám si nachádza obľubu na celom svete. Vďaka nášmu receptu si určite nájde pevné miesto aj vo...
Každý z vás určite pozná sviečkovú Wellington. Tak teraz si pripravíme Wellington tak trochu inak. Použijeme lososa a zdravý špenát. Losos Wellington je neskutočný. Prajeme dobrú chuť!
„Tatarák“ sa neobjavuje na našich stoloch často – prevládajú obavy zo surového mäsa, aj vajec. Základom je, aby bolo úplne čerstvé a dobre umyté, do nášho receptu surové vajce nepridávame. Kombinácia...
S chladným počasím sa objavujú aj bolesti hrdla, chrípka či prechladnutie. Vyhnite sa im a podporte svoju imunitu chutnými potravinami priamo z vašej kuchyne. Teplý zelený čaj, ovocie, bylinky no aj...
Zima je definitívne preč, a ak aj občas ešte trocha vystrčí rožky, už je to len slabý odvar... Záhrada odrazu inak vonia a my sa nevieme dočkať, kedy sa budeme môcť pustiť do hriadok, v dlaniach opäť...
Pripravili sme pre vás Veľkú predplatiteľskú súťaž Slovenky! Hlavnou výhrou je osobný automobil. Okrem toho na vás čaká množstvo iných výhier. Súťaž potrvá od 1. novembra do 31. januára 2015.
Medvedí cesnak sa používa čerstvý a na sušenie nie je vhodný. Využime, že práve teraz rastie, spojme zbieranie s pobytom v prebúdzajúcej sa prírode, naberme nové sily a pripravme si pochúťky plné...
Len veľmi krátky čas je cesnak medvedí vhodný na čarovanie v kuchyni. Používa sa totiž čerstvý a na sušenie nie je vhodný. Využime, že práve teraz rastie, spojme zbieranie s pobytom v prebúdzajúcej...