Mladá svieža reďkovka, práve odtrhnutá v skleníku, je pravý hmatateľný dôkaz jari, do ktorého smiete zahryznúť. A chutí skvele. Pozvite ju do kuchyne a čarujte.
Hliva ustricová má v kuchyni široké možnosti využitia. Možno ste netušili, že vďaka svojej výraznej chuti je i perfektnou ingredienciou do šalátov. Jedným tipom vás v nasledujúcich riadkoch...
Pre niekoho potravina bez chuti, pre iného zas neodolateľná lahôdka. Reč je o krevetách, ktoré sa čoraz väčšej obľube tešia už aj v našich končinách. Viete si ich správne pripraviť?
Sladká chuť hrozna, jeho podmanivá vôňa opantá už pri vstupe do vinohradu... Hrozno je synonymom dobrého vína, ale šikovná gazdinka vie, že v kuchyni sa s ním robia lahodné zázraky na počkanie.
Quinoa obsahuje veľké množstvo bielkovín, železa, vápnika, horčíka, fosforu aj vitamínov skupiny B a E, preto by bola škoda nezaradiť ju do svojho jedálnička. Pripravili sme pre vás výborný letný...
Zemiakový šalát je jedným zo synoným Vianoc. Bez neho by to skrátka nešlo. Na túto vianočnú klasiku existuje nespočetné množstvo receptov a každá rodina má svoj originál. Máte tento rok chuť...