Rastú! To je zaklínadlo, na ktoré čakajú hubári a ktoré odomyká nejednu dobrodružnú výpravu do lesov za voňavými pokladmi. A čo s úlovkami v kuchyni? Čarovanie, pri ktorom prichádza na rad iné...
Cestoviny na rôzny spôsob môžu byť výborným riešením. Dochutené kvalitným syrom, čerstvými bylinkami, zeleninou alebo chudým mäsom zasýtia, ich príprava je rýchla a zakaždým môžu chutiť úplne inak..
Každá rolka skrýva iné prekvapenie a chutí unikátne. Stačí sa len inšpirovať a nebáť sa kombinovať chute, rôzne druhy zeleniny a syrov s mäsom či inou zeleninou. A ak máte chuť improvizovať, pri...
Každá rolka skrýva iné prekvapenie a chutí unikátne. Stačí sa len inšpirovať a nebáť sa kombinovať chute, rôzne druhy zeleniny a syrov s mäsom či inou zeleninou.
Paprika je plná vitamínu C. Ak neviete, čo z nej pripraviť, lebo lečo ste varili nedávno, inšpirujte sa našou ponukou. Skúste ju naplniť a zapiecť a zaručujeme vám, že si zaiste pochutíte!
Hliva ustricová s nádychom Talianska. Veď táto krajina už dávno nie sú iba cestoviny či obľúbená pizza. Nechajte sa zlákať ďalším chutným, stredomorským receptom.
Voňavé bylinky, kvalitné mäso a nápadité recepty, to je dokonalá kombinácia k tomu, aby vzniklo lahodné jedlo. Ak ho ešte pripravíte s láskou, jesenné hodovanie bude nezabudnuteľné.
Voňavé bylinky, kvalitné mäso a nápadité recepty, to je dokonalá kombinácia k tomu, aby vzniklo lahodné jedlo. Ak ho ešte pripravíte s láskou, jesenné hodovanie bude nezabudnuteľné.
Jeseň nás zaháňa do tepla príbytkov. Aj chaty či chalupy si vychutnávame pri ohni z kozubov. Vtedy zachutí rozvoniavajúci guláš. Oživte klasiku trochou kulinárskej fantázie!
Z potuliek po lesoch sa v týchto dňoch vraciame s košíkmi plnými húb – a potom zavárame, sušíme, zapekáme... Aj keď azda každý má najradšej hubovú polievku, vyskúšajte s nami aj iné voňavé dobroty.
Krásne červené kráľovné jesene sú plné zdravia a vitamínov a majú miesto aj v kuchyni. Nie je to len klasický šípkový džem, ktorý si môžeme doma pripraviť. Ponúkame pár tipov na pestrejšie využitie...
Sladká chuť hrozna, jeho podmanivá vôňa opantá už pri vstupe do vinohradu... Hrozno je synonymom dobrého vína, ale šikovná gazdinka vie, že v kuchyni sa s ním robia lahodné zázraky na počkanie.
Tradičné jedlo Estónska Mulgipuder je naozaj jednoduchý a rýchli recept. Po veľkej noci vám určite zostalo kúsok údeného mäsa, ktoré určite radi zužitkujete inak ako šunka-fleky alebo len tak s...
Pri troche fantázie sa dá slovenská kuchyňa pretvoriť na neočakávaný gurmánsky zážitok. Stačí sa inšpirovať netradičnými kombináciami tradičných surovín.
...
Morčacie mäso patrí k najobľúbenejším druhom mäsa. Pripravené na kokosovom mlieku so zázvorom a karí korením získa nenapodobiteľnú chuť. Podávame s ryžovými rezancami, ktoré vďaka neutrálnej chuti...
Kuracie stehná sa dajú pripraviť na veľa rôznych spôsobov. Vyskúšajte variantu s medovou marinádou, ktorú sú vynikajúcou delikatesou. Ako prílohu sme zvolili pečenú zeleninu a baby zemiaky.
Každý z vás určite pozná sviečkovú Wellington. Tak teraz si pripravíme Wellington tak trochu inak. Použijeme lososa a zdravý špenát. Losos Wellington je neskutočný. Prajeme dobrú chuť!
Na Slovenskom vianočnom stole určite nebude chýbať ryba a z väčšiny to bude Kapor. Kapor na cesnaku nieje štandardné spracovanie ale pre tých čo radi skúšajú niečo nové určite zaujme a určite bude...