1 minúta
Pečenie s RISO: Malinová nepečená torta
150 g bieleho jogurtu, 200 g syra Philadelphia, 50 g krémového tvarohu, 1 PL citrónovej šťavy, 100 ml smotany na šľahanie, 45 g práškového cukru, 8 g želatíny, 40 ml studenej vody, maliny a malinový džem RISO, dlhé detské piškóty – počet závisí od veľkosti formy
Piškóty, ktoré idú po obvode poukladáme tesne vedľa seba po vnútornom obvode formy. Jogurt, tvaroh, krémový syr a citrónovú šťavu zmiešame na tuhý krém, primiešame vo vode rozpustenú želatínu. Šľahačku vyšľaháme dotuha a primiešajte k zmesi. Krém rozdelíte na dve časti. Tortičku budeme plniť dvomi druhmi krému základným bielym a malinovým ružovým, do ktorého pridáme toľko malinového džemu a trochu rozdrvených malín, aby sme mali plnku ružovú. Piškóty poukladáme aj na dno formy jemne ich pokvapkáme griotkou, nanesieme ružový krém a následne aj biely. Dáme na noc stuhnúť do chladničky a zdobíme čerstvým ovocím.
Komentáre